Skip to content

40 jaar, een half mensenleven, wat is er veel gebeurd….

40 jaar geleden, we gebruikten nog telex en fax had net zijn intrede gedaan. Cassetebandjes voor de antwoordapparaten en de eerste draadloze huistelefoons waren “hot”!
In dat tijdsgewricht begon Interswitch in 1980 in een souterrain op de Koningslaan in Amsterdam met het opnemen van de telefoon voor bedrijven die telefonisch niet altijd bereikbaar konden zijn en geen antwoordapparaat wilden gebruiken. Per slot van rekening kon ieder telefoontje een potentiele klant zijn!
In 40 jaar tijd 3 keer verhuisd maar altijd binnen hetzelfde stadsdeel in Amsterdam. In 40 jaar minimaal 20 miljoen telefoongesprekken behandeld.

Ook heeft Interswitch in 40 jaar vele medewerkers gekend, zeker honderden tot duizend in totaal die een fase van hun leven aan Interswitch verbonden zijn geweest en allemaal stuk-voor-stuk hun steentje hebben bijgedragen aan dit succes! Zelfs meerdere generaties uit één gezin! Dat kenmerkt Interswitch in de jaren, medewerkers van diverse pluimage die bedrijven mochten bedienen uit vele branches, en samen één familie vormden:
De Interswitch Familie!

Wat ben ik trots op deze ontzettend betrokken club mensen!! Een club met mensen die er voor heeft gezorgd dat Interswitch een duurzaam bedrijf is geworden. Een bedrijf dat tegen een stootje kan. Een bedrijf dat zich door ieders inzet door meerdere crises heeft weten te manouvreren.
Maar wat is een bedrijf zonder klanten? Al 40 jaar lang weten bedrijven Interswitch te vinden. Al 40 jaar lang hebben zij het vertrouwen dat het telefoonverkeer bij Interswitch in goede handen is en mogen wij ze als klant verwelkomen. Wij zijn zo goed als ons laatste telefoongesprek en gelukkig heeft ons laatste gesprek nog steeds niet plaatsgevonden.

Zelfs na 40 jaar en alle technologische ontwikkelingen heeft Interswitch nog immer niet aan relevantie ingeboet. Sterker nog, misschien wel relevanter dan ooit!
Communicatie, het blijft tenslotte mensenwerk….!

Interswitchers & Al haar klanten, op naar de 50!

BEDANKT!

Jef Ravelli

Heeft u een vraag omtrent de diensten van Interswitch?

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Ik heb een vraag aan Interswitch

Gratis kostenindicatie?

Stel uw pakket samen