Skip to content

Over Woonbron

Woonbron is een wooncorporatie met ca. 45.000 woningen (deels in VVE’s) en ongeveer 4.000 overige vastgoedeenheden in de gemeenten Rotterdam, Nissewaard, Delft en Dordrecht.
Woonbron zorgt in gevarieerde wijken voor passende huisvesting voor hen die ons nodig hebben. Voor onze bewoners zijn wij partner in prettig wonen. Vandaag voor morgen.

Resultaten boeken we niet alleen. Prettig wonen, bereiken we in samenwerking met onze klanten en gemeenten en al die partijen die werkzaam zijn in de wijk. We streven ernaar onze klanten een woning te bieden die qua grootte, prijs en buurt bij hen past.

We werken op een zakelijke en daadkrachtige manier. Dit doen we altijd vanuit ons sociale hart. Wij zijn thuis in onze wijken. We grijpen in bij woonoverlast om ongestoord woonplezier voor onze klanten te waarborgen. Onze gebouwen, woningen en buitenruimten zijn schoon, heel en veilig. We blijven onze woningen verbeteren door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms door nieuw te bouwen. Zo kunnen we betaalbaar wonen blijven garanderen. Dat is en blijft onze kerntaak.

De samenwerking
Interswitch zal de (spoed)meldingen van de bewoners afhandelen. De meldingen kunnen via verschillende communicatiekanalen (telefonisch, social media) worden aangeboden. Wij doen dit op weekdagen buiten de kantoortijden van Woonbron, gedurende het weekeinde en tijdens feestdagen.

 

Heeft u een vraag omtrent de diensten van Interswitch?

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Ik heb een vraag aan Interswitch

Gratis kostenindicatie?

Stel uw pakket samen