12 september 2019


Teamleider IT

Teamleider IT (40 uur)

Teamleider IT

(40 uur)

In de rol van meewerkend voorman of -vrouw

Wat ga je doen?

Als teamleider  ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, kwaliteit en feilloze werking van de technische infrastructuur binnen Interswitch zodat onze  dienstverlening gewaarborgd blijft. Je bewaakt en levert een actieve bijdrage aan de productontwikkeling van het IT beleid en  adviseert en ondersteunt directie en management over de huidige infrastructuur van IT en mogelijke (technologische) ontwikkelingen.

 

Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor de interne gebruikers van de organisatie. Je bewaakt de ontwikkeling van het IT beleid, overziet het grote geheel, plant het werk en zorgt voor een adequate uitvoering  en oplevering van de planning .  Bovenal ben je als teamleider IT verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse operationele IT werkzaamheden, geef je adequate ondersteuning aan 1 of meerdere IT medewerkers en ben je zelf ook hands-on en inhoudelijk bezig met de operatie.

 

Wat heb je in huis?

Je hebt je sporen verdiend als senior systeembeheerder (of een gelijkwaardige functie), bent toe aan een volgende stap in je carrière en bent in staat anderen aan te sturen. Je hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau in een IT technische richting en beschikt over een brede IT kennis op het gebied van beheer en ontwikkeling. Je bent iemand die goed zelfstandig, maar ook in teamverband kan werken. Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen: creatief, collegiaal, leergierig, klantgericht, betrouwbaar, resultaatgericht, stressbestendig en proactief.

 

Interswitch biedt haar klanten een 24/7 dienstverlening, dit betekent dat je,  samen met je collega’s, stand-by diensten zult draaien. Je woont dan ook niet verder dan 45 minuten reistijd vanaf je werk en bent in het bezit van het rijbewijs B.

 

De technische functie-eisen:

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van servers binnen en buiten een VMWare omgeving inclusief bijbehorende infrastructuurcomponenten met een hoog afbreukrisico.
 • Zelfstandig coördineren, uitvoeren en opleveren van een change op de infrastructuur.
 • Monitoren en analyseren van de belasting van de technische infrastructuur.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van preventieve en correctieve maatregelen uit en geven van support bij het oplossen van complexe problemen (zoals verstoringen in business kritische applicaties).
 • Adviseren, implementeren van nieuwe software en hardware
 • Signalerende functie bij afloop afschrijvingen, contracten en licenties
 • Ondersteunen bij nieuwe applicatie implementaties, upgrades en migraties
 • Je voert de regie over contracten met IT partners en leveranciers
 • Ervaring met VMWare, VCenter, VMWare omgevingen, technisch applicatiebeheer.
 • Ervaring met MS Server 2008/2012/2012r2/2016
 • Ervaring met SQL databases (technisch- en functioneel beheer)
 • Kennis van Active directory
 • Kennis van Microsoft Exchange 2013/2016/Exchange Online
 • Kennis van Voice Over IP
 • Kennis van Office 365 en andere as-a-service modellen is een pre
 • Een uitstekende beheersing van Nederlands, Engels en Technisch Engels in woord en geschrift.
 • Ervaring met Linux servers is een pré
 • Programmeervaardigheden zijn een pré
 • Ervaring met de technische kant van facilitaire contactcenters is een pre

 

Wat bieden wij jou?

De arbeidsvoorwaardenregeling van Interswitch is van toepassing. Salarisindicatie € 2.600,- – € 4.000,- bruto op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast kent Interswitch een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 verlofdagen, en specifieke trainingen en opleidingen. Ook krijg je een telefoon en laptop van de zaak. In eerste instantie zal er een jaarcontract worden geboden met uitzicht op verlenging.

 

Over Interswitch

Interswitch waarborgt sinds 1980 de (telefonische) bereikbaarheid voor honderden organisaties en instellingen en is expert in 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. Om deze dienstverlening op hoog niveau te kunnen verrichten werken wij met betrokken en enthousiaste medewerkers en maken wij gebruik van innovatieve en geavanceerde technologieën. Interswitch kent een dynamische en informele bedrijfscultuur. Ruim 70 collega’s werken met veel plezier en ook al geruime tijd bij Interswitch. De communicatielijnen zijn kort en de organisatiestructuur is vrij plat. Je legt verantwoording af aan de directie. Interswitch beschikt over een state of art inrichting en is gevestigd in een zeer representatief bedrijfsgebouw in de groenrijke omgeving van Amsterdam-Zuid.

 

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd? Zo ja, dan kijken we graag uit naar jouw sollicitatie! Stuur een bondige motivatiebrief met cv naar werving-selectie@interswitch.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bezoek voor nadere informatie onze website, www.interswitch.nl of bel met Krista Weimer via 020-5160160.