Skip to content

Elke organisatie heeft een eigen handelswijze, een eigen DNA. Bij uitbesteden van taken is het verstandig een partij te kiezen die bij uw organisatie past en aansluit bij dit DNA.

Organisaties besteden steeds meer uit. Denk aan bijvoorbeeld:

    • Schoonmaak
    • Eten en drinken
    • Beveiliging
    • Klantenservice
    • ICT Beheer

Om bepaalde zaken uit handen te geven, daar gaat uiteraard een overweging aan vooraf. Een externe partij moet echt kunnen opereren als onderdeel of verlengstuk van uw organisatie.

Als organisatie het beste eruit halen

Om als organisatie te excelleren is het belangrijk om de focus op de juiste plek te leggen: Doen waar je goed in bent en daar elke dag beter in worden.
Belangrijk is om daar de juiste omstandigheden voor te creëren. Dit kan onder andere door zaken uit te besteden aan experts.

Uitbesteden is een kwestie van vertrouwen

Uw organisatie heeft hard gewerkt aan het bouwen van een imago, een goede naam, een goed product of dienst. De beslissing om een onderdeel uit te besteden wordt daarom niet licht genomen. Het risico van afbreuk of schade ligt op de loer. Een externe partner moet kunnen zorgen voor continuiteit, ondersteuning, ontzorging en bovenal een toegevoegde waarde zijn.

Deze partij moet u kunnen vertrouwen dat zij uw belangen behartigen zoals u dat zelf doet.  Belangrijk is dus om uit te besteden aan een partij die bij uw organisatie past, aansluit bij het DNA.

“Om als organisatie te excelleren is het belangrijk om de focus op de juiste plek te leggen:
Doen waar je goed in bent en daar elke dag beter in worden.”

Vergelijken is zilver, ervaring is goud

Vertrouwen is er uiteraard niet zomaar. Het vergelijken van verschillende partijen is dan ook heel verstandig. Het is altijd goed om langs te gaan bij een potientele partner om de bedrijfscultuur en dienstverlening live mee te maken.

Wat bij kan dragen aan het vergroten van uw vertrouwen is het opvragen van referenties bij de bestaande klanten. Dit zijn immers de ervaringsdeskundigen!
Als het goed is, is een bedrijf niet huiverig te helpen aan deze contacten.

Wilt u uw klantenservice uitbesteden?
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Interswitch. 

Heeft u een vraag omtrent de diensten van Interswitch?

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Ik heb een vraag aan Interswitch

Gratis kostenindicatie?

Stel uw pakket samen