6 mei 2020


In gesprek met Frontoffice medewerkster Nadia…

Nadia is het eerste gezicht dat je ziet als je bij Interswitch binnenkomt. Frontoffice medewerkster, maar ooit begonnen als Call Expert. Zij is na zoveel jaar uitgegroeid tot één van de vertrouwde gezichten van Interswitch.

Wie is Nadia?

Ik ben 43 jaar jong, moeder van drie kinderen en oma van bijna twee kleinkinderen. Ik werk 5 dagen per week bij Interswitch. Daarnaast hou ik van lezen, films/series kijken, weekendjes weg.
Verder ben ik een echte huismus.

Interswitch en Nadia

In 2008 zocht ik een baan als telefoniste die goed te combineren was met schoolgaande kinderen. Ik had eerlijk gezegd destijds nooit gehoord over de diensten van een antwoordservice/bereikbaarheidsdienst. Ik bleek geschikt voor de functie en mocht blijven. Het was heel eng om mijn eerste call te beantwoorden, maar al snel raakte ik gewend aan mijn rol van receptioniste, tandartsassistente, storingsdienstmedewerkster, afsprakenplanner, bungalowparkreceptioniste, meldkamermedewerkster enz.
Je kruipt elke keer weer in een andere rol en dat bleek mij op het lijf geschreven.

Van Call Expert naar Frontofficemedewerkster

Na een paar jaar was ik toe aan verandering. Inmiddels was het alweer 2017.
De kinderen waren inmiddels al groter en zelfstandiger en ik was inmiddels ook meer dagen gaan werken.
De werktijden van een Call Expert kunnen heel erg uiteenlopen en ik kreeg behoefte aan regelmaat.
Ik wilde meer uren werken, maar dan overdag.
Als Call Expert kon dat niet. Tot mijn grote geluk,
kwam de functie van frontoffice medewerkster vrij.
Ik kreeg de kans om het te proberen. Ik solliciteerde en na een proefperiode waarin ik mezelf moest bewijzen, mocht ik blijven.
Het is een voordeel dat ik als Call Expert ben begonnen. Doordat ik ervaring heb aan de telefoon, kan ik bijspringen
wanneer dat nodig is.
 

Benieuwd waar de opnames op de foto hierboven voor bedoeld waren?
Klik dan op onderstaande link.
https://www.interswitch.nl/in-the-spotlight/

Nadia, de schrijfster

Inmiddels mag ik me ook ‘bemoeien’ met het schrijven van teksten binnen Interswitch. Dit begon met interne berichten zoals voor op onze schermen op kantoor en onze portal. Toen kwam er een stukje social media bij (normaliter hou en maak ik ook de interviews) en ook bij de teksten op onze website ben ik meestal betrokken. Inmiddels ook een “SEO schrijven” certificaat rijker. Ik word er blij van!

Hoe denken collega’s over jou, denk je?

Met een aantal collega’s heb ik een hele leuke band en dat zou lastig gaan als ik ook zelf niet een beetje een leuke collega zou zijn. Ik heb er in al die jaren zelfs dierbare vriendschappen aan overgehouden. Ik ben best een introvert persoon op het eerste gezicht, maar als men bij beter leert kennen komt het extraverte ook tevoorschijn. Dat kunnen ook collega’s wel beamen.

En nu?!

Vandaag de dag zitten we midden in een crisis die Corona heet.
Ik werk gedeeltelijk vanuit huis. Dat is best leuk voor even,
maar ik kijk toch wel erg uit naar de dagen dat ik wel op kantoor werk.
De waardering voor je werkplek en collega’s is nog meer gegroeid
door deze gekke periode.