Terugblik op de Vitaliteitsweek
3 oktober 2019

Terugblik op de Vitaliteitsweek

De Vitaliteitsweek is achter de rug! Tijdens deze week hebben we aandacht gegeven aan het thema vitaliteit door ons te focussen op drie gebieden: bewegen, bewuste voeding en balans.

Workmassage

Op dinsdag, vrijdag en zondag is WorkMassage langs geweest om ons te verwennen met een stoelmassage. Hierdoor hebben onze medewerkers een kwartiertje volledig kunnen ontspannen tijdens hun dienst.

Ook was er de hele week vers fruit en fruitwater aanwezig en hebben we een vers theehoekje (ook wel vitali‘thee’ hoekje genoemd) ingericht en hadden we gezonde snacks op de vrijdagmiddagborrel. Bij elke snack werden de voedingswaarden weergegeven (zie foto), zodat de medewerkers een bewuste keuze konden maken voor een gezonde of ongezonde snack.

 

Hoeveel bewegen we bij Interswitch?

Als laatste hebben we de hele week allemaal samen onze kilometers bijgehouden. Op het werk stond een hometrainer waar we voor, na of tijdens de pauze gebruik van konden maken. In totaal zijn er 87,11 kilometers afgelegd binnen kantoor.

Daarnaast mochten medewerkers ook hun kilometers buiten werk, die lopend, rennend of fietsend zijn afgelegd, doorgeven. Dit werd bijgehouden door middel van de stappentellers op de telefoons. In totaal hebben we 705,17 kilometer afgelegd. Dit betekent dat we samen tot Berlijn zijn gekomen!

Met de Vitaliteitsweek hebben we (hopelijk) een stukje bewustwording gecreëerd bij onze medewerkers waarom het belangrijk is om vitaal te zijn. Deze week betekent niet het einde van dit thema binnen Interswitch, maar het begin! De komende tijd gaan we bekijken hoe we dit onderwerp een vast plekje in onze organisatie kunnen geven.

Een speciale dank aan onze klant en tijdens de Vitaliteitsweek ook onze partner Workmassage