10 december 2019


Commercieel medewerker B2B

Commercieel medewerker B2B (32 uur)

Wij zijn op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

 

Commercieel medewerker B2B – 32 uur

 

Heb jij een passie voor klanten en kwaliteit en ga jij voor relatie en resultaat? 

Dan ben jij onze nieuwe collega die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Als Commercieel medewerker B2B leg jij proactief contacten met prospects in heel Nederland om deze als nieuwe klanten binnen te halen. Binnenkomende leads behandel jij adequaat. Daarnaast onderhoud je contacten met bestaande klanten om de huidige dienstverlening uit te breiden. De markt kent voor jou geen geheimen. Je verzamelt en analyseert continue marktinformatie om een goed beeld te kunnen vormen van de kansen. Jij draagt het volledige dienstenpakket van Interswitch uit en zet ons als kwalitatief 24/7 klantcontactcenter op de kaart. Omzettargets geven jou een boost. Je bent onderdeel van het team Sales & Customer Care dat onder leiding van de Teamleider Sales & Customer Care verantwoordelijk is voor het realiseren van een optimale Customer Journey.

 

 Wat heb je in huis?

 • HBO werk- en denkniveau, opleidingsrichting commerciële economie is een pré;
 • Minimaal 2 jaar commerciële ervaring in een servicegerichte en dienstverlenende organisatie;
 • Een krachtige persoonlijkheid met een hoge gunfactor;
 • Passie voor klanten en kwaliteit;
 • Je gaat voor relatie en resultaat;
 • Kennis van de behoeften in de markt;
 • Je bent een betrouwbare partner voor onze klantrelaties;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van MS Office en CRM systemen;
 • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam;
 • In bezit van Rijbewijs B.

 

Wie zijn wij?

Interswitch is als klantcontactcenter sinds 1980 expert in 24-uurs bereikbaarheids-diensten. Als betrouwbare partner ondersteunen wij organisaties bij het 24/7 waarborgen van hun (telefonische) bereikbaarheid. Wij werken met ruim 60 medewerkers voor honderden uiteenlopende organisaties. Ons gedreven team werkt samen aan het realiseren van excellente kwaliteit en klantbeleving. Om dit te bereiken werken wij volgens de kernwaarden: Kwaliteit, Klantgericht, Deskundig, Continuïteit en Professioneel. Interswitch is gevestigd in een modern kantoorpand in Amsterdam op een steenworp afstand van de ring A10. Wij zijn goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer en bieden de gelegenheid fietsen te stallen op eigen terrein.

 

Wat bieden wij jou?

Een zeer uitdagende functie in een gedreven team waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Wij bieden een aantrekkelijk salaris van € 2300 tot 3000,- bruto op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 verlofdagen, specifieke trainingen en opleidingen en telefoon en laptop van de zaak . In eerste instantie zal er een jaarcontract worden geboden met uitzicht op verlenging. Ook bieden wij naast vers fruit en hapjes en fris op de vrijdag, geregeld sociale activiteiten aan, zoals super gezellige bedrijfsuitjes en spontane borrelavonden. Daarnaast vinden wij een goede werksfeer belangrijk en kom je terecht in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie.

 

Interesse?

Ben je enthousiast en pas je in het profiel van onze nieuwe collega die wij zoeken? Dan kijken we graag uit naar jouw sollicitatie! Stuur je CV met motivatiebrief naar werving-selectie@interswitch.nl. Voor meer info bezoek onze website www.interswitch.nl of bel met Krista Weimer op 020-5160160. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld