Verlenging maatregelen rondom COVID-19
3 april 2020

Verlenging maatregelen rondom COVID-19

In lijn met de overheid heeft ook Interswitch de getroffen maatregelen rondom Corona verlengd.

Zoals in de persconferentie van 1 april duidelijk werd, zijn alle coronamaatregelen in Nederland die tot 6 april golden, verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020. Ook Interswitch verlengt de getroffen maatregelen in ieder geval tot die datum.

De veiligheid van onze medewerkers staat voorop. Daarom zijn wij overgegaan op de mogelijkheid van op afstand werken. Dit zorgt er ook voor dat de medewerkers die wél op de Poeldijkstraat hun werkzaamheden uitvoeren meer dan de voorgeschreven 1,5 meter afstand van elkaar kunnen nemen. Naast de dagelijks extra schoonmaakmomenten, houdt ook de beveiliging een extra oogje in het zeil.

Mede door deze maatregelen is de continuïteit van onze dienstverlening constant gebleven en kunnen wij deze blijven bieden voor onze opdrachtgevers en de bellers.  Interswitch heeft zich in deze tijd bewezen een betrouwbare partner te zijn en blijven voor onze klanten. Door hen te helpen de bereikbaarheid te waarborgen, kan hun dienstverlening voortgezet worden. Wij zijn trots op ons team dat ook in de gewijzigde situatie klaar blijft staan voor elkaar en de klant.

Snelservice van Interswitch

Om de bereikbaarheid van organisaties te kunnen waarborgen, hebben wij ook de Snelservice in het leven geroepen. Een service waarbij binnen een paar uur gebruik gebruikt kan worden van onze telefoondienst, indien nodig natuurlijk 24/7.

Contact met Interswitch

Bent u al klant van ons en zijn er de komende weken aangepaste instructies of doorschakelmomenten? Geeft u dit dan door aan onze afdeling Customer Care.

Bent u nog geen klant van Interswitch en wilt u meer weten over de Snelservice? Kijkt u dan op www.interswitch.nl/snelservice of bel (24/7) met 020-5 160 160 .